Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ "ΓΑΛΙΛΑΙΑ"

Με μεγάλη χαρά οι μαθητές του Λυκείου Αναβύσσου αποφάσισαν και κατά τη νέα σχολική χρονιά να συμβάλλουν στην ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία». Γι’ αυτό, κατασκεύασαν και πρόσφεραν χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά για τη φετινή δωροαγορά, που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022. Την εθελοντική δράση των μαθητών οργάνωσε και συντόνισε η καθηγήτρια κ. Γεωργούση Ελένη (Θεολόγος- Φιλόλογος). Στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την προσφορά της «Γαλιλαίας» όλοι οι μαθητές του σχολείου, οι οποίοι συγκινήθηκαν από τη συνεισφορά της στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. Η συμβολή τους στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη δωροαγορά ενίσχυσε σημαντικά το έργο της "Γαλιλαίας", το οποίο είναι η παροχή δωρεάν Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS). 

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή προς τους μαθητές του σχολείου από τη συντονίστρια των εθελοντών Μ.Α.Φ. "ΓΑΛΙΛΑΙΑ", Καρολίνα Λως. Για να διαβάσετε την επιστολή, πατήστε εδώ.

Φωτογραφίες από τις κατασκευές των μαθητών